Valgomed Vélemények – ára és hol kapható

, , Leave a comment

Valgomed Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

Valgomed Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

Valgomed Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

Valgomed Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

Valgomed Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

A láb fontos szerepe a mozgás során a test megtámasztása, megtartása. Sokan küzdenek életük során valamilyen lábat érintő betegséggel, elváltozással. Ezeknek egyike a bütyök, amely az orvosok által Hallux valgus-ként ismert kitüremkedés. A nagy lábujj és a talp találkozásánál alakul ki, úgy hogy a nagy lábujj oldalirányban elmozdul a többi ujjtól. Ez a kitüremkedés aztán a cipő, vagy más lábbeli oldalához dörzsölődik.

Sokan műtéti beavatkozáshoz folyamodnak, hogy megszabaduljanak tőle, azonban ez drága, és hosszan tartó folyamat, ezért ennek csak az utolsó megoldásnak kellene lennie. Mások fizikoterápiás megoldásokat keresnek a problémára, de ezek általában nem hatásosak, ezért kerüld el őket. Van azonban egy hatékony és hatásos megoldás a problémára: a Valgomed. Ez egy nem sebészeti eszköz, amely megszabadít a bütyöktől. Ez a probléma gyakori férfiaknál és nőknél egyaránt, de a Valgomed mindenkinek megoldást jelent.

Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hogyan működik a Valgomed?

Ez egy különleges, ortopéd sebészek és pedikűrösök által a bütyök megszűntetésére kifejlesztett termék. A termék hipoallergén, elasztikus szilikonból készül, a nagy lábujjon kell viselni. A terméket a nap bármely szakaszában, bármilyen cipőben viselheted. A termék viselésekor teljesen elfedi a lábujjat, kívülről egyáltalán nem látszódik.

A termék rugalmassága segít megszűntetni a lábujj eldeformálódásának okait. Viselése közben hatékonyan működik, szinte semmilyen odafigyelést nem igényel. A termék úgy lett kialakítva, hogy a kezelendő területet anélkül fedje el, hogy a teljes lábat betakarná.

A termék működése túlnyomórészt az elaszticitásából ered. Először helyezd a lábujjadra, majd nyomd szorosan a lábujjadra a fixálót. Rugalmas anyagának köszönhetően segít megvédeni a lábujjat és a bőrt a sérülésektől, és egyéb problémáktól, mint a viszketés tyúkszem, vagy irritáció. Ezek a tűnetek súrlódást okoznak, és a bütyök kialakulásához vezetnek. A terméket sokan használják a következő okok miatt:

 • Tökéletesen illeszkedik a lábhoz, anélkül, hogy rombolná a láb esztétikus megjelenését szandál, vagy papucs viselésekor
 • A rugalmas anyag megbízhatóan védi a bőrt a lábujjak között, megakadályozza, a kidörzsölődést, a bőrkeményedéseket, a kisebesedést
 • A fixáló hipoallergén szilikonból készült, ami nem okoz nemkívánatos bőrkiütéseket
 • Gondoskodik a lábujjaid megfelelő pozíciójáról, hatékony az egymást fedő lábujjaknál, és más kényelmetlen lábujj pozíciókkal szemben

Tűnetek megjelenése esetén a termék enyhíti ezeket a tűneteket, és segít a bőrnek a gyorsabb regenerálódásban, csökkenti a bütyök által okozott fájdalmakat. A Valgomed fixálót úgy fejlesztették ki, hogy bármilyen fajta cipőhöz illeszkedjen. Az alakja miatt a lábhoz idomul, és teljesen észrevehetetlen. A Valgomed rugalmassága teljesen kizárja a láb sérüléseinek bármiféle kockázatát. Bármilyen erőfeszítés nélkül kezelni tudod a „bütyködet”, gyakorlatilag „lábon”!

A termék szintén tartalmaz egy szilikon támaszt is, amelynek elsődleges funkciója, hogy a nagy lábujjat a többi lábujjtól elválassza. Ez meggátolja az ízületek károsodását, és csökkenti a lábujjra mozgás közben nehezedő terhet. Meggátolja, hogy a láb ízületei helytelenül rendeződjenek, és megsérüljenek. A termék helyes használat mellett a következő hatásokat gyakorolja:

 • Kiegyenesíti a lábujjat és ízületeit
 • Csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot
 • Segít a láb természetes mozgékonyságának megőrzésében
 • Segít az ízületek további károsodásának megelőzésében
 • Visszaállítja a láb természetes formáját, csökkenti a duzzanatot
 • Kiegyenesíti a lábujjat, és az összenyomott puha szövetet, helyreállítja a kialakuló elváltozásokat.
 • Különleges kialakításának köszönhetően elősegíti a láb helyes tartását, és a terhelés egyenletes elosztását

A Valgomed egy olyan termék, amely nem igényel sebészeti beavatkozást. A lábat cipő viselése mellett, vagy anélkül is megvédi. Napi 6-10 órán át viselhető, a legjobb eredmény rendszeres viselés mellett érhető el.

A Valgomed összetevői

A termék több alapanyagból készül. Nem szedhető darabokra, egy részből áll, ami megelőzi a bütyök kialakulását. Kis mérete ellenére a hatásai szemmel láthatóan nagyok.

A termék hipoallergén szilikont tartalmaz, amely egy olyan rugalmas anyag, amely megvédi a lábat a hólyagok, horzsolások kialakulásától. A hipoallergén szilikon továbbá biztosítja, hogy a lábujjak akadálymentesen mozogjanak.

Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A termék kétféle változatban létezik.

Két pár nagylábujj elválasztó, amely enyhíti a fájdalmakat, védi a lábujjakat.

Öt lábujj elválasztó, amelyet mindkét lábon hordhatsz, Csökkentik a lábujjak közti súrlódást, és az izzadást, továbbá segít kiegyenesíteni az egymást fedő, görbe ujjakat.

Mindkét változat elsődleges funkciója a lábak védelme, és a bütyök gyógyítása. Úgy fejlesztették ki őket, hogy enyhítsék a fájdalmat, kényelmes legyen a viselésük, és meggátolják a további sérüléseket. Rugalmasak, könnyűek, kényelmes a viselésük és mindenki számára megfizethetők.

Hol vásárolható meg a Valgomed? – a gyógyszertár

Sajnos rengeteg hamis termék jelent meg a piacon, ezért legyen nagyon óvatos. A Valgomed a termék hivatalos honlapján érhető el. A megrendelés leadása online felületen keresztül történik. Azt ajánljuk csak itt vásároljon.

Hogyan vásárolható meg a Valgomed Magyarországon

A vásárlás menete egyszerű. Keresd fel a hivatalos honlapot, és rendeld meg ott. Szükség lesz a neved, címed és elérhetőségednek a megadására. A rendelés a megrendelő űrlap kitöltésével adható le. Kattints a MEGRENDELÉS gombra, és töltsd ki a megrendelő űrlapot a következő oldalon.

A Valgomed-et 2-3 napon belül megküldjük neked. Ezután a terméket kipróbálhatod, ha nem vagy 100 százalékig elégedett, akkor küldd vissza az üres csomagolást a megadott címre, és kérdés nélkül visszatérítjük a pénzed. A kiszállítást futár végzi, erről telefonon egyeztet veled.

A Valgomed ára

A Valgomed 9900 forintba kerül, amely 50% engedményt jelent a korábbi, 19800 Ft-os árhoz képest. Igyekezz, mielőtt elfogy a készlet. A hamisítványok elkerülése érdekében a honlapon vásárolj. A honlapon további kedvezményeket találhatsz.

A Valgomed mellékhatásai

A Valgomed túlnyomórészt természetes alapanyagokból készül, ezért biztonságos a használata. A terméknek NINCSENEK mellékhatásai, nem kell aggódnod jövőbeli problémák miatt. használata BIZTONSÁGOS. A terhesség alatti használatról kérd orvosod véleményét.

Valgomed Vélemények

Silvia H., 45 éves

Szörnyű volt, hogy már a cipőmet sem tudtam felhúzni. Nyáron alig tudtam kimozdulni. Egy weblapon olvastam a termékről, és úgy döntöttem, kipróbálom. A megvásároltam a terméket, és már az első benyomás is nagyon pozitív volt. Remélem továbbra is így marad, és fitt maradok.

 

Martin J., 35 éves

Tíz évvel ezelőtt megműttettem a lábam. Egy ideig jó is volt, de aztán újra romlani kezdett.  A bütyök újra nőni kezdett, alig tudtam már járni. Az interneten kerestem segítséget, de nem találtam sok hasznos dolgot. Olyanokat ajánlottak, hogy „tojás és só”. Nem akartam még egyszer műttetni a lábam. Nos, a Valgomed használata után már nincs szükségem műtétre.

 

Alina V., 48 éves

Ha magassarkút viselek a lábfejem állandóan nagyon fáj. Szandált viszont nem tudok viselni, amiatt ahogy a lábam kinéz. Nagyon sok dolgot kipróbáltam, még fizikoterápiát is, de mindhiába. Miután kipróbáltam ezt a terméket, pár hét múlva elmúlt a fájdalom.

 

Valgomed összegzés

Ne hagyd, hogy a lábad meggátoljon, hogy aktív életet élj. Használd a Valgomedet, és a lábad újra egészséges lesz. Ez a bütyök legjobb gyógymódja. Próbáld ki, később hálás leszel.

Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
 

Leave a Reply