RealQuit Vélemények – ára és hol kapható

, , Leave a comment

RealQuit Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

RealQuit Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

RealQuit Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

RealQuit Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

RealQuit Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 2 votes

A dohányzás a dohányos, és a hozzá közel állók számára is jelentős veszélyekkel és bosszúsággal jár. Aki dohányzik nem csak az egészségét teszi kockára, de a dohányzás jelentős anyagi megterhelést is jelent. Sokan, de főleg a kamaszok szoknak rá a dohányzásra, mivel nincsenek tisztában a dohányzás káros hatásaival. Néhányan tudják, hogy káros a dohányzás, de ennek ellenére dohányoznak, mert jó érzés. Esetleg nyomást éreznek másoktól és azért szoknak rá a dohányzásra, ezzel kockára téve egészségüket. A RealQuit segít ennek megelőzésében.

Ez a sok kockázat könnyen elkerülhető, ha nem dohányzik az ember. Sokak számára cél ez, sokan szeretnének leszokni, azonban sok nehézségbe ütköznek. Ön is szeretne leszokni? Nem kell, hogy aggódjon a leszokás miatt, mert van megoldás az ön számára: RealQuit. Ez a cigaretta letételének és a leszokásnak a leghatásosabb módszere.

Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi a  RealQuit?

A RealQuit egy dohányzásról leszoktató készülék, amely mágneseket tartalmaz, és a fülön található speciális nyomáspontokon viselendő. Ezt a készüléket annak érdekében fejlesztették ki, hogy segítsen a dohányzásról való leszokásban. Csökkenti a szorongást, és a cigaretta iránti vágyat.

Hogyan működik a RealQuit?

A RealQuit a külső fülön viselendő annak külső és belső felületén. Nem szükséges rágók, tabletták, vagy tapaszok használata, azoktól függetlenül működik. A mágnesek a fülön keresztül működnek, az akupunktúrás kezeléshez hasonlóan olyan endorfinokat szabadít fel az agyban, amelyek a dohányzáskor is felszabadulnak.

Képesnek kell lennie arra, hogy felfogja, hogy abban a pillanatban ahogy rágyújt egy cigarettára rengeteg káros anyag jut a szervezetébe. Ezek a káros anyagok többek közt kátrány, nikotin, és füst. Ezek súlyos rákos megbetegedések kialakulásához is vezethetnek. A dohányzás káros hatásai többek közt: keringésrendszeri betegségek, ráncos bőr, látászavarok, cukorbetegség, káros hatással van magzatokra. A káros hatások mind férfiakra és nőre nézve veszélyesek.

Ha a dohányos a mágnesek használata mellett gyújt rá, egyre kevesebb örömet lel majd a dohányzásban, és egyre kevésbé kívánja a cigarettát. Ezek a hatások általában egy héten belül jelentkeznek. A fülkagyló bizonyos pontjai bizonyos más testrészekkel állnak kapcsolatban. Ezeknek a pontoknak a stimulálása fájdalomcsökkentő, nyugtató, vagy vágycsökkentő hatású lehet. A termék használata:

 • Fogja meg a mágneseket az ujjhegyeivel
 • Helyezze a kisebb mágnest a fül elülső részére
 • Helyezze a nagyobb mágnest a füle mögé
 • Győződjön meg róla, hogy a mágnesek a helyükön maradnak
 • Viselje a mágneseket reggel és este, naponta 3-4 órán át

Használja a 3 mágnest napi 4 órán keresztül, lehetőleg akkor amikor pihen (esténként otthon például). Használja 6-7 napig, ezalatt az idő alatt dohányozhat. Ha a hetedig napig nem állt le a dohányzással, akkor ne dohányozzon a következő 7 napban. Könnyen megállhatja majd, hogy rágyújtson, mivel a mágnesek kihatnak az endorfintermelésre, azaz csökkentik és kordában tartják a nikotin iránti vágyat és a nikotinfüggőséget. Ezután használja a készüléket a következő 20-25 napban.

Azok, akik szívritmusszabályzót, vagy valamilyen más mágneses vagy elektromágneses készüléket használnak, ne használják a terméket, mert az kihathat ezen készülékek működésére. Terhesség alatt se használja a terméket.

A termék használatának előnyei:

 • Megbízhatóbb a többi módszerrel szemben
 • Természetes, nem tartalmaz allergén, vagy más vegyi anyagokat
 • Egyszer kell csak megvennie, nem szükséges utántölteni
 • Nem kell ellette más termékeket szedni, mint például tapaszok vagy rágó
 • Nem kopik el, sokáig tart
 • Csökkenti a dohányzás iránti vágyat, kevesebbet fog dohányozni naponta, ami leszokáshoz vezet

Ezt a módszert Auriculo-terápiának nevezik és az 1950-es években fejlesztették ki. A módszer szabadalmaztatott, tanúsított és jóváhagyott. A hatása azon a tényen alapul, hogy a belső fül neurológiailag kapcsolódik testünk nagy részéhez. Ennek befolyásolásával kezelhető a fájdalom, megnyugtathatóak az idegek és végül, csökkenthető a dohányzás utáni sóvárgás. A kínaiak már évtizedek óta alkalmazzák ezt a módszert, de most már végre mindenki számára elérhető!

Szokjon le a dohányzásról gyorsan, véglegesen, visszaesés nélkül. Felejtse el az elhízást, idegösszeomlást és a nikotinfüggőséget. A dohányzás legkönnyebb és legkényelmesebb ellenszere már elérhető! A dohányzás nemhogy előnyökkel járna, hanem a szervezete számára több problémával jár, mint gondolná. Itt az ideje, hogy megszabaduljon ettől a függőségtől, és nagyszerű élete legyen a rák, szívbetegségek és egyéb problémák nélkül.

Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A RealQuit összetevői? – a gyógyszertár

A terméket nem kell elfogyasztani, mint más gyógyszereket. Nem kell bevennie, vagy a testére kenni, ezért nincsenek összetevői. Egy pár mágnesből áll, ami 24 karátos arannyal futtatott, hogy a más fémekre érzékenyek se tapasztaljanak tűneteket a mágnesek viselésekor. A terméket letesztelték, és hatékonynak találták. Nincsenek mellékhatásai, használata semmilyen fájdalommal nem jár.

Hogyan vásárolható meg a RealQuit Magyarországon?

Keresse fel a hivatalos honlapot, és rendelje meg ott. Szükség lesz a nevének, címének és elérhetőségének megadására. A rendelés a megrendelő űrlap kitöltésével adható le. Kattintson a MEGRENDELÉS gombra, és töltse ki a megrendelő űrlapot a következő oldalon.

A RealQuit terméket 2-3 napon belül megküldjük önnek. Ezután a terméket kipróbálhatja, ha nem 100 százalékig elégedett, akkor küldje vissza az üres csomagolást a megadott címre, és kérdés nélkül visszatérítjük a pénzét. A kiszállítást futár végzi, erről telefonon egyeztet önnel.

RealQuit Price

A RealQuit 9900 Ft, amely 50% engedményt jelent a korábbi, 19800 Ft árhoz képest. Igyekezzen, mielőtt elfogy a készlet. Használja a hivatalos oldalt a hamisítványok elkerülése végett. Nézzen körül a honlapon, mert további engedményeket találhat.

A RealQuit mellékhatásai

A RealQuit természetes alapanyagokból készül, ezért biztonságos a használata. A terméknek NINCSENEK mellékhatásai, nem kell aggódnia jövőbeli problémák miatt. használata BIZTONSÁGOS. A terhesség alatti használatról kérdezze meg orvosát először.

A RealQuit 100 százalékban természetes termék, amely növeli a férfiak minden korosztályának szexuális vágyát. A mellek növekedéséhez szükséges minden vitamin és nyomelem megtalálható benne.

RealQuit Vélemények

Serap Ozdemir, 27 Éves

Még mindig ámulatba ejt, hogyan működik a RealQuit, még mindig fogalmam sincs hogyan pontosan. Nem tudom, hogy ez a tárgy, vagy a saját vágyam, hogy leszokjak, de amikor a mágneseket viselem, nem vágyom a cigarettára. Az agy nagyon bonyolult, az, hogy szabályozni lehet mindenfelé vegyszer vagy káros anyag nélkül, az bámulatba ejtő. Nem szoktam még le teljesen, de naponta már kevesebb, mint 6 szálat szívok.

 

Michael Trojan, 32 éves

Anyámtól kaptam ezt a terméket. Szerintem hatékonyan működik. Nála is bevált, folyamatosan egyre kevesebbet dohányzik mióta elkezdte használni. Már több mint egy hónapja használja, már csak napi 2 szálat szív el, azelőtt viszont több mint 10 szálat szívott.

 

Eve Trish, 28 éves

Ahogy terhes lettem az első gyermekemmel, tudtam, hogy le kell szoknom. 13 évesen kezdtem dohányozni, és a terhességem miatt elegem lett ebből a függőségből. Megpróbáltammagamtól leszokni, de nem sikerült. Szerencsére egyik barátomtól megkaptam ezt a terméket. Azonnal elkezdtem használni, és a negyedik napon már úgy ébredtem, hogy nem kívántam a cigit. Nagyszerű  hogy újra fiatalnak és egészségesnek érzem magam.

RealQuit összegzés

Szokjon le a dohányzásról gyorsan, véglegesen, visszaesés nélkül. Felejtse el az elhízást, idegösszeomlást és a nikotinfüggőséget. A dohányzás legkönnyebb és legkényelmesebb ellenszere már elérhető! A dohányzás nemhogy előnyökkel járna, hanem a szervezete számára több problémával jár, mint gondolná. Itt az ideje, hogy megszabaduljon ettől a függőségtől, és nagyszerű élete legyen a rák, szívbetegségek és egyéb problémák nélkül. Vásárolja meg a RealQuit terméket, és győződjön meg róla, hogy milyen a függőség nélkül élni. Dicsérni fogja a terméket, mert ez a legeredményesebb.

Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
 

Leave a Reply