Fish XXL Vélemények – ára és hol kapható

, , Leave a comment

Fish XXL Vélemények – ára és hol kapható
5 (100%) 1 vote

Halász számára az igazi halászat, ha sok hal van, nagyrészt nagy, a halászat folyamata ellentmondásos, és a hangulat a legjobb. Sajnos ez ritkán fordul elő, az évszak, az időjárás, a piszkos víz vagy valami más baj miatt. De ahhoz, hogy beteljesítse az álmát, és talán még télen is megkaphassa a halak teljes értékét, meg kell vásárolnia a Fish XXL aktivátort, amit a szakértők az egyik legjobb csaliként ajánlanak.

A hal csalival való téli halászat igazi örömet jelenthet a fogott halak mennyiségével, ahogyan azt a gyártó állítja, önállóan is a horoghoz megy. És mindezeknek köszönhetően a csalétek összetevőinek egyedülálló kombinációjával, amelyek a vízi lakosok illatközpontjában hatnak. A spray-aktivátor ára elhanyagolható, összehasonlítva azzal az összeggel, amelyet a téli halászathoz kell költeni, nulla fogással és a halak keresésére elpazarolt benzinnel.

Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Használata és szedése Fish XXL

Csali Fish XXL – a kapás erőteljes aktiválója, elsősorban a téli halászatra tervezve. A 100%-os szerves összetételnek köszönhetően (a legfontosabb összetevők: az elefánt fokhagyma, kenderolaj, kafir lime, tintahal-fehérje), az ilyen eszközökkel kifogott hal teljesen biztonságos az emberi egészségre.

Az előnyök a következők:

  • A permet nagy aktivitása még a téli időszakban is;
  • Alkalmazás sokoldalúsága (ugyan annyira jól vonzza a békés, félelmetes és ragadozó halakat);
  • Könnyű használat (a permetezéssel könnyen használhatja a csalit);
  • Hatalmas fogás bármilyen körülmények között. \

Széles körben elterjedt mítoszokról van szó, amelyek arról szólnak, hogy a boltokban értékesített csalétekre van szüksége. Ezek ígéretes aromás keverékek, hormonkészítmények, szuper-lárvák és még … kukorica!

Mindez haszontalan, mert:

  • Minden önállóan gyártott csali elveszíti tulajdonságait, ha a vízhőmérséklet 10 ° C alatt van;
  • A hormonális gyógyszerek nem vonzzák a halat – ez csak egy reklámfogás;
  • Hatalmas adalékanyagokat tartalmazó keverékek haszontalanok: a hal nem kap ilyen “horgászbotokra”.

A horgászok nemzetközi versenyein, 2005-től 2015-ig ez a serkentő a bajnokságok hatékony résztvevőjeként ismertté vált. Ezt bizonyítják a norvégiai, lengyel, orosz, kanadai halászok, akik az értékelésük szerint kapás aktivátorok a használók győzelméhez vezettek. A szakemberek véleménye szerint biztonságosan bízhat, és nem kell hinni azoknak, akik negatív választ adnak a termékre, és azt állítják, hogy ez nem jó. Csak a csalit kell megfelelően használni és megérteni a cselekvés elvét.

A Fish XXL spray-aktivátor a téli halászathoz egy aeroszol, egy különleges permetező dobozban, melynek során be kell fújni a csalit, mielőtt vízbe merülne és időről-időre a halászat során. Ez a technika lehetővé teszi, hogy frissítse az illatot, amelyre a halak összegyűlnek. A szagok kombinációja ellenállhatatlan vágyat kelt a csalira, még akkor is, ha a hal jól lakott.

A Spray Activator Fish XXL a szakemberek véleménye szerint különbözik minden olyan kompozíciótól, amely röviden serkent, szagként viselkedik, nem a feromonok és a hormonok. Ez a legtermészetesebb hatás a folyók és a tengerek lakosságának szagló reflexeire. A hal oda megy, ahol jó ízek vannak, és felébresztik az étvágyát. Ez azt jelenti, hogy a szer hatásának folyamata érthető és érthető a faj biológiájának szempontjából.

A kérget aktiváló hatással van a hal szaglási reflexére. Erős szagú anyagok a nyálkahártyára, szövetekbe és idegvégződésekbe jutnak. Ezután a jel továbbadódik az agynak, és a vízi élőlények testében minden folyamat aktiválódik. Mintha hipnózis alatt a vizek lakói a csaliba mennének.

A tapasztalt horgászok szerint a téli fogások nem könnyűek. Különféle trükköket kell használni, csalétek vagy aromák formájában; korábban sikeresen halásztak az ánizs cseppekkel vagy a barna kenyér morzsával. De idővel a szakértők rájöttek, hogy a hal nem olyan hülye, mint korábban. Most valami különlegesre van szükség. Maguk számára a szakértők felfedezték a halcsalit. Most pontosan tudják, hogyan lehetnek a legnagyobb fogás tulajdonosa.

Ez csak egy kisméretű listája azoknak a tározóknak a halállományának fajtáit illetően, amelyeket a gyógyszer befolyásol. Valójában a permetező aktivátor szinte senkit sem hagy közömbösnek. Ezért, ha úgy dönt, hogy megvásárolja az aktivátor a kapások felülértékelődnek, amelyeket jóváhagytak mind a szakemberek és a hobbi amatőrök, sikeres lesz a téli halászat. A munkája és a hidegben töltött órák jó fogást és kiváló hangulatot biztosítanak.

A Fish XXL összetevői

  • Elefánt fokhagyma. A tartós illat, ami nem kellemes az emberi szaglásnak, de a csukát, pontyot, és a keszeget vonzza;
  • Kender olaj. Még alacsony hőmérsékletű vízben sem veszíti el a szagát. Segít megfogni a keszegeket, a harcsát a pontyot;

Izgalmas szaga van, amely vonzza a pontyot, a keszegeket, és a kegyes pontyokat.

Erős, határozott ízű, amely aktiválja a sügér, harcsa, aktivitását.

Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A csali mérete és összetétele nem fontos, a legfontosabb dolog a halak elkapása előtt a csalétek befújása a Fish XXL csalival. Az előkészítés folyamata nagyon egyszerű. A kapás megkezdése előtt többször kell permetezni a permetet, és bele kell engedni a csalit a vízbe. Néhány kapás után ismételje meg az eljárást.

Hol kapható Fish XXL? – a gyógyszertár

A termék a hivatalos honlapon érhető el. A vásárlási folyamat magába foglalja az ügyfél általi online megrendelést; az ügyféllel telefonon keresztül vesszük fel a kapcsolatot. Ezután a terméket futárral vagy postán szállítják a kívánt helyre.

Fizetés készpénzben történik. A weboldalon történő vásárlás előnye, hogy a termék érvényes és eredeti. A hamisított termékek elkerülése érdekében ajánlatos a hivatalos honlapon vásárolni.

Hogyan vásárolható meg a Fish XXL? – hivatalos oldala

A vásárlás módja egyszerű. Menjen a hivatalos weboldalra; tegyen megrendelést a weboldalon. Ez magában foglalja a név, az elérhetőség és a cím megadását. A hivatalos honlapon történő vásárlás módja a megrendelőlap kitöltése. Kattintson az “MEGRENDELÉS” gombra, és töltse ki az űrlapot a következő oldalon.

2 vagy 3 nap alatt elküldjük a terméket. Akkor el tudja bírálni. Ha nem 100%-ban elégedett, egyszerűen küldje el a csali Fish XXL hal számára termék üres csomagolását a címre, és visszatérítjük a pénzt. Az ügyféllel ezt követően a telefonszámon keresztül vesszük fel a kapcsolatot, és a kézbesítés futárral történik.

A Fish XXL ára

A hivatalos weboldalán a spray új ára 9.700 forint. Az árat 50%-al csökkentették a 19.400 forintos árból. A termék szállítása a megrendelés napjától számított 2-3 napon belül történik.

A Fish XXL mellékhatásai

A Fish XXL-t főleg olyan természetes összetevőkből állítják elő, amelyek biztonságosak az emberi test számára. Az anyagnak nincsenek mellékhatásai, ezért nem kell aggódnia a jövőbeni problémák miatt. Biztonságos. A terméket a férfiak és a nők minden korosztály számára használják. A terhes nők használat előtt konzultáljanak az orvosukkal.

Több éves tesztelés után a Fish XXL hal számára olyan biztonságos termékként azonosították, amely nem befolyásolja az urogenitális rendszer működését. 

Vélemények Fish XXL tapasztalatok

Valery Sean, 24 éves

A lakhelyünkön a halászat mindig kitűnő, tapasztalt halász vagyok, és tudom, hogy mit mondok, permetezze be a csalit és kezdje el a pecázást, a vonzerő az első 20 perc alatt hatni fog, és az idő lassú lehet. De azután, azonban csak győzze kihúzni a két tucat halat fél óra alatt, ez a norma. Mindenkinek ajánlom a téli halászat aktivátorát.

 

Bety Keita, 30 éves

Megvettem az aktivátort, mint a leg klasszabb ajándék a férjemnek. Rögtön elment horgászni, hogy le ellenőrizze, és azt mondja, hogy szuper, a hal kapások, mint az őrültek. Egyszóval nem tévesztettem el az ajándékot.

 

Damir Khan, 40 éves

A kapás aktivátorát olyan helyeken használom, ahol a hal nem annyira kap, mint amennyit szeretnék, de nem akarok hazatérni fogás nélkül. Azt mondhatom, hogy a csali Fish XXL-el nagyon jól és folyamatosan harap a hal.

 

Fórum Fish XXL összegzés

Akar horgászni? Ne essen kétségbe, ha az első tíz percben nem fog halat, ez terjed, majd elkezdi kihagyni a csalit. Ne hagyja el azt a pontot, ahol a halállomány már fel ingerült, biztosan lesz kapás. A halászok tanácsa ebben az esetben egyedül – “bombázza” a lyukat a cél érdekében. Ne hagyja hogy hanyagság legyen a halászat helyén, lelkiismeretes széles lyukakat, kényelmesebbé tegye magát; ne felejtsen el jól melegedni. Az aeroszol csak más megfelelő tevékenységekkel segítheti sok hal befogását.

Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
 

Leave a Reply